Solsken. I mitt sinne.

Det här var en bra dag. Jag orkade inte gå upp och tvätta håret, så jag låg kvar och snoozade 20 minuter extra. Och när jag gick upp och tittade mig i spegeln såg jag att jag hade en great hair day! Och det gällde även mina skeva ögonfransar - för jag lyckades faktiskt lägga på mascaran jämnt och fint för en gångs skull. 
 
Under förmiddagen dök det upp en person som jag hade en liten, liten flört med för ett tag sedan. Det var jag inte ett dugg beredd på, så jag blev typ helt skakig och nervös och generad. Gick och skvallrade för en kompis på jobbet som genast sprang för att se hur han såg ut. Och jag tänkte: Vilken tur att han kom idag när jag är snygg! 
 
På lunchen hämtade jag ett paket, med min nya tröja och mössa från me&i. Så fina! 
 
Resten av dagen gick ganska lätt, och väldigt snabbt. För jag hade bytt bort ca fyra timmar och fick sluta halv fem. :) Åkte till Varberg med moster och kusin, åt sushi, lyssnade på Magnus Betnér som var lika bra och snygg som vanligt, åt mjukglass som jag spillde på min nya fina tröja :( och lyssnade på Iwan Rheon och John Mayer i bilen hem. 
 
Nu har jag sett avsnitt 3:03 och 3:04 av Game of Thrones igen för att få en liten Iwan-fix. ÅÅÅh I'm in love. Trots att hans karaktär är helt galen och elak och sadistisk. 
 
Nu ska jag väl sova då ja. För imorgon jobbar jag 9-19 och sen ska vi åka till stan och äta mat och dricka vin. Fast jag ska inte dricka så mycket vin för jag ska vara på jobbet klockan sju på lördag. :(
Dagbok | Game of Thrones, Iwan Rheon, Magnus Betnér | | En kommentar |

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt.

Planen var att gå upp, äta frukost, slappa nån timme i soffan, duscha, och sen åka till stan och handla present. 
 
Men jag slappade lite för länge, och plötsligt ringde det på dörren. Nova undrade om hon fick komma in en stund medan hennes mormor tog grannens hund på promenad. Självklart fick hon det, så vi såg på halva Robots och sen gick hon tillbaka till mormor. Och en liten stund senare ringde det på dörren igen. Då var det Loke som undrade om han fick vara hos mig medan hans mamma och Nova åt middag hos mormor. Jaha, då valde vi ut en ny film (Robin Hood: Men in Tights) och jag fixade lite amerikanska pannkakor. 
 
När filmen var slut åkte han hem, och då hade nästan hela min lediga dag gått. Jag satte mig i soffan igen och halvtittade på Simpsons, How I met your mother, och Vem vet mest. Och sen var det kväll. Sen dess har jag hunnit gå ut med soporna, diska, laga mat, och äta. Ibland går tiden verkligen fort. 
 
Dessutom har vi fått myrinvasion! Hittade en fälla i städskåpet, ställde fram den, och sopade bort en himla massa myror. Och sopa myror lär vi ju få göra ett tag, för fällorna är en långsiktig lösning som tar bort problemet på 1-3 veckor... Ja ja. Tur det bara är myror i alla fall. Det vore ju himla jobbigt om det kröp fram massor av spindlar... Usch. 
 
Nu ska jag nog se lite Game of Thrones tror jag. 
Dagbok, TV | | Kommentera |

Idag går det inget bra på tv.

Så verkar det. Nova var här en stund och åt pizza och såg på halva Lejonkungen, men sen ville hon åka hem (fast hon skulle sovit över), och då fick hon låna med sig Lejonkungen hem. Efter ett avsnitt Big Bang Theory och ett Äntligen Hemma gav jag upp. Eller, jag såg ett par minuter av The Following, men det var ju pinsamt dåligt. 
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska se. Kanske inget. Kanske översätta lite mer Doctor Who, det var längesen nu. Loke väntar på nästa avsnitt, det vet jag ju. 
 
Fast å andra sidan vet jag ju att Iwan Rheon är med i Vicious, nån britcom med Ian McKellen. Det kanske vore nåt. 
 
Jag är lite kär i honom. Det är kul att vara småkär i kändisar. It's my thing. :)
 
 
AAAAHHHHH! Titta bara! 
Dagbok, Doctor Who, Film, TV | Doctor Who, Iwan Rheon, Lejonkungen, The Following | | Kommentera |
Upp