Dokusåpor och realityshows

Jaha. Satt och kollade på Trinny & Susannah för en stund sedan, och tyckte att en av dagens "offer" såg väldigt bekant ut. Rosa hår, slappa kläder, massor av tatueringar. Tänkte att jag nog bara kände igen själva stilen... tills de visade hennes namn och jag genast blev påmind om ztv-serien På Riktigt som jag följde slaviskt för tio år sedan. Tvekade en liten stund innan jag lyckades googla mig fram till att det mycket riktigt var samma Cribba. Så himla lustigt att en person kan sätta sig så fast i en annan människas minne. 
 
Alltså... På Riktigt. Jag minns inte ens riktigt vad det gick ut på, men det var så himla roligt. Jag tror att deltagarna (Doktor John från Piteå, till exempel) fick ta sig an ett gäng utmaningar. Johan Wiman var programledare, vill jag minnas.. och kanske Palle också? Ah, ljuva ztv-tider... 
 
Kul att se en av dem igen, i alla fall. Och hon blev skitsnygg efter sin makeover. :)
 
Och på något sätt har nu även jag fastnat för Biggest Loser, så jag har bloggen på halva skärmen och tv4 play på andra halvan för att ta igen de två avsnitten jag missade i måndags och tisdags. Hoppas att tråk-Sarah med mer lugg än övrigt hår åker ut. Eller den där Marie, kanske. 
 
Så kan det bli. Mycket dokusåpande på en kväll här. 
#Blogg100, Dagbok, TV | #Blogg100, Biggest Loser, Johan Wiman, Palle, På Riktigt, Trinny & Susannah, Wimans, ZTV | |
#1 - - Carro:

Mer lugg än övrigt hår... Hahaha så sant! Fast jag vill nog att Bartosz åker ut före!

Svar: Ja, han får också gärna åka. Men han stör mig inte riktigt lika mycket som de två andra gör.
Josefin

Upp