Filmstund!

Nu har vi äntligen fått en liten liten teaser för nya säsongen av Doctor Who! Det är verkligen inte mycket man får se, men nytt Who ger alltid lite pirr i magen. :) Dessutom blir det äntligen bekräftat att säsong åtta börjar i augusti. Och jag önskar verkligen att vi får en hel säsong den här gången, ingen uppdelning. Sedan jag började titta på DW och kom ikapp för drygt tre år sedan så har det bara släppts en och en halv säsong. Förstår ni hur jobbigt det är?! 
 
Det är väl inte mycket begärt med fjorton små avsnitt varje år...? 
 
Nu har säkert de flesta av er redan sett det här klippet med Kristina Winberg (SD), men jag vill ändå gärna dela med mig så ingen missar det. Vilken fantastisk karisma hon har! Nästan på samma nivå som Obama. Jag är ingen folkpartist, men baserat på enbart den här lilla debatten vill jag bara säga: Marit Paulsen, I love you. 
 
---
 
Har jobbat till stängning idag. Massor av sommargäster och ungefär hela lokalbefolkningen har passat på att handla... Stötte ihop med pappa så fort jag kom till jobbet, och ställde lite ledande frågor som resulterade i en inbjudan på grillmiddag när jag hade slutat. :) Så efter en riktigt varm och jobbig dag gick jag upp för backen och hamnade i lugnet i pappas trädgård, precis när maten var färdig. Bättre kan det knappast bli! :) Fick klappa lite på min katt också. Det är bra. 
 
Grannen har fest. Det låter som att det är fest i mitt vardagsrum, ungefär. Ska kolla lite på The Office och försöka förtränga musiken från ovan. 
#Blogg100, Dagbok, Doctor Who, Jobb, TV | Doctor Who, FP, Folkpartiet, Kristina Winberg, Marit Paulsen, Peter Capaldi, SD, Sverigedemokraterna, The Office | |
Upp