Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt.

Planen var att gå upp, äta frukost, slappa nån timme i soffan, duscha, och sen åka till stan och handla present. 
 
Men jag slappade lite för länge, och plötsligt ringde det på dörren. Nova undrade om hon fick komma in en stund medan hennes mormor tog grannens hund på promenad. Självklart fick hon det, så vi såg på halva Robots och sen gick hon tillbaka till mormor. Och en liten stund senare ringde det på dörren igen. Då var det Loke som undrade om han fick vara hos mig medan hans mamma och Nova åt middag hos mormor. Jaha, då valde vi ut en ny film (Robin Hood: Men in Tights) och jag fixade lite amerikanska pannkakor. 
 
När filmen var slut åkte han hem, och då hade nästan hela min lediga dag gått. Jag satte mig i soffan igen och halvtittade på Simpsons, How I met your mother, och Vem vet mest. Och sen var det kväll. Sen dess har jag hunnit gå ut med soporna, diska, laga mat, och äta. Ibland går tiden verkligen fort. 
 
Dessutom har vi fått myrinvasion! Hittade en fälla i städskåpet, ställde fram den, och sopade bort en himla massa myror. Och sopa myror lär vi ju få göra ett tag, för fällorna är en långsiktig lösning som tar bort problemet på 1-3 veckor... Ja ja. Tur det bara är myror i alla fall. Det vore ju himla jobbigt om det kröp fram massor av spindlar... Usch. 
 
Nu ska jag nog se lite Game of Thrones tror jag. 
Dagbok, TV | |
Upp