Semester är härligt.

Fast nu har jag bara två dagar kvar. :( Ska försöka göra så lite som möjligt, för det känns som jag har gjort massor av saker under de här fyra veckorna. Jag trodde jag skulle åka på trav på måndag eftermiddag/kväll, men idag fick jag reda på att jag inte behövs. Det känns skönt att jag själv kan bestämma vad jag ska hitta på på min sista lediga dag innan jag är tillbaka i verkligheten... Jobb tisdag till fredag, och funktionärsdag på Kungsbacka River på lördag. Det gör lite ont i mig. Jag vill ha mer semester.
 
Men det går ju inte. 
 
Idag har jag tittat på ölcupen, med stort intresse. Eller kanske inte så stort. Kanske inte ens lite stort. Fotboll, ni vet. Hejade lite på de jag känner, drack lite cider, brände mig på näsan och i pannan (fast det gjorde jag kanske egentligen igår men jag märkte det idag). Sen började det regna. Vi gick och handlade i regnet och ruset, och sedan återvände vi hem för grillning tillsammans med ett fotbollslag plus/minus några. Min sociala energibank blev totalt uttömd under kvällen och jag bestämde mig ganska tidigt för att jag inte orkade följa med på varken den lilla eller den stora festen.
 
Städade lite lätt efter att alla dragit vidare, och slängde mig i soffan. På tv visades den vansinnigt fåniga, men samtidigt dundersöta A Cinderella Story med dundersöta Chad Michael Murray och Hilary Duff. Den kunde jag förstås inte motstå. :) 
 
---
 
Hur mycket älskar man Capaldis skjorta här? 
 
 
Close up:
 
 
Spaceman! 
 
Det blir bra det här. Han blir en fantastisk Doctor.
 
Och när får jag det bekräftat? Om två veckor! Förhoppningsvis i Bio Roys salong, om jag bara lyckas få tag på biljetter. Älskar att Science Fiction Bokhandeln fixar visning även under denna "global simulcast".
 
Nu är jag trött på alla vis. Så det är nog läggdags. 
 
God natt. 
Dagbok, Doctor Who, Film, Jobb, TV | A Cinderella Story, Bio Roy, Chad Michael Murray, Doctor Who, Hilary Duff, Jenna Coleman, Kungsbacka River, Peter Capaldi, Science Fiction Bokhandeln | |
#1 - - Anonym:

Jag tror han blir en as-bra doctor! :D

Upp