Var är bok-Barbie?

Igår sov jag uselt och var trött hela dagen. I natt sov jag som en stock men kände mig som ett vrak när jag vaknade, och var helt vilsen på jobbet hela dagen. Vet inte ens riktigt vad jag gjorde hela dagen? Tur att det var en kort dag, och att andra tog över när jag gick hem klockan fyra. 
 
Åkte direkt in till Kungsbacka efter att jag hade slutat. Egentligen var jag sugen på sushi, som vanligt, men jag orkade inte ta mig till Kungsmässan så jag stillade hungern med en macka på subway istället. Gott! Och längesen. Handlade det jag skulle på systemet, och sen hade jag en liten stund över innan jag behövde gå till bussen, så jag hamnade på Hemmakväll. Rotade lite i fyndlådan, och lyckades skrapa ihop fyra filmer (för 100 kronor). Inget speciellt nämnvärt egentligen, förutom Jeff who lives at home. Den har jag velat se länge. Jason Segel. :)
 
Hemma satte jag mig i soffan och såg nyaste Under the Dome (alltså... jag saknar bok-Barbie) och ett avsnitt av Breaking Bad. Underbart att det snart sätter igång igen, men jag kommer nog inte hinna ikapp innan dess... 
 
Efter det kände jag att jag behövde röra mig lite, så jag tog en långpromenad runt ridskolan, ner till havet, över berget, genom samhället, och hem. Så härligt det var på berget vid havet när solen höll på att gå ner... så himla fint. Hade ett gammalt avsnitt av Alex & Sigges podcast i lurarna, och Sigge började prata om intro- och extroversion. Han nämnde en av de två böckerna jag köpte för ett tag sedan, Tyst. Den andra, Introvert (av Linus Jonkman), läste jag på en helg just när jag hade hämtat dem, men Tyst har jag inte läst ännu. Så, tack Sigge, för inspiration. Nu ska här läsas! 
 
Ja, inte nu då alltså. Nu ska här sovas. Imorgon vill jag vara pigg. 
Böcker etc., Dagbok, Film, Jobb, TV | Alex & Sigge, Breaking Bad, Introvert, Jason Segel, Jeff who lives at home, Linus Jonkman, Under the Dome | | 2 kommentarer |

Vilken dag! x2. Eller 3. Eller fler.

Fördelen med att jobba de här veckorna (när de flesta med normala jobb har semester) är att dagarna går sjukt fort. Vi få ordinarie som jobbar i kassan får ta hand om spel och post nästan hela dagarna, eftersom många av sommarvikarierna inte lärt sig det ännu. Idag lyckades jag sitta i kassan i en halvtimme. Dagarna innan har det varit ungefär likadant... Men som sagt. Dagarna går fort. Och de allra flesta av kunderna är sommarglada och trevliga, och det smittar av sig på mig och underlättar mitt jobb. 
 
Men jag är så trött när jag kommer hem på kvällarna! Idag jobbade jag mellan sju och två ungefär, och efter att jag kom hem har jag kollat på Breaking Bad typ hela tiden. Sov en stund på soffan också. Så jag missade nog ett avsnitt, men jag har ju sett det innan. No biggie. 
 
Igår var jag på räkfrossa på ett ställe i närheten. Snurrigt och vimsigt organiserat, men räkorna var goda, vädret var fint, och sällskapet trivsamt. Jag gick hem ganska tidigt eftersom jag skulle gå upp 05:45, men jag hann få i mig en hel del räkor i alla fall. :)
 
Imorgon börjar jag jobba klockan 14, så jag kan sova ut på morgonen. Så skönt! Ska nog orka ett avsnitt av Skins nu innan jag somnar. Tror jag. 
 
Det här var ett tråkigt blogginlägg. Men nu har jag lagt så mycket tid på det så jag får lägga upp det ändå. 
Dagbok, TV | Breaking Bad, Skins | | Kommentera |

Mat och sånt.

Idag skulle jag egentligen tvätta. Men så blev det en liten tur till Freeport istället. Där finns sushibuffé och en Lindt-butik. :) Många sushibitar blev det. Och lite choklad. 
 
När jag kom hem hann jag se klart på säsong 4 av Skins, alltså det sista som finns på Netflix. Nu får jag hitta resten av säsongerna på andra ställen. Gillade inte riktigt slutet... Säsong två hade ett väldigt bra och avslutande slut, men här fanns massor av lösa trådar. Kanske hänger en del av karaktärerna med ett litet tag på nästa säsong också, men det tror jag inte. De har ju haft sina två år nu, och slutat skolan. En del av dem har hängt med längre än så, och det känns jättetråkigt att inte se dem mer. 
 
Hann se senaste avsnittet av Under the Dome också. Blue on Blue. Vill nog påstå att det var starkaste avsnittet hittills, äntligen hände det lite grejer. Jag är fortfarande inte så förtjust i att the dome är helt ljudisolerad, och jag saknar Barbies kontakt med utsidan. Och massor av andra Barbie-saker. 
 
Och sen åkte vi till Veddige och firade mormors födelsedag. God plockmat, vin, kakor, godis, och tårtor. Gott! Vi fick söka skydd inomhus under en halvtimme ungefär, när flygmyrorna tog över, annars satt vi på altanen hela kvällen och hade det gött. 
 
Nu är klockan över elva, men jag börjar inte jobba förrän tio imorgon så jag hinner nog ändå påbörja femte säsongen av Skins innan jag måste sova. 
 
HÄJ! 
Dagbok, TV | Kungsbacka, Skins, Under the Dome | | Kommentera |
Upp